Ny kurs, nya möjligheter :)

Nyheter

beginnerscfm

Ny kurs, nya möjligheter :)

beginnerscfm

 

Många av våra medlemmar startade en gång på våra Nybörjarkurser. Frågar man dom vad dom tyckte så är alla mycket glada och nöjda :) Uppenbart för väldigt många väljer att stanna kvar vilket är ett gott betyg för oss såklart. Våra kurser är väl beprövade, utvecklas hela tiden för att ge maximalt till utövarna. Jakob som är ansvarig för kurserna har lång erfarenhet av CrossFit och är väldigt uppskattad av deltagarna. Vid sin sida brukar han ha sin vapendragare Tony, han är gammal Crossfit Malmöräv som sett, peppat och hejat fram mååååånga atleter från nybörjare till elit.

Nu börjar snart en ny kurs, platserna finns att boka så in och ryck åt er en plats om ni ej redan gjort det!

KÖP KURS :)

1200kr kostar det för 8 veckor. Måndagar kl 18.30 och torsdagar kl 19.45. Alla kan vara med, det är aldrig för sent att börja.

Alla ni som tänker – jag behöver komma i form innan jag börjar med Crossfit, vänta inte längre, det är NU ni ska starta :)

 

Hjärtligt välkomna till CrossFit Malmö.

vid frågor maila :

MAILA HIT

 

 

Tyck till