Vi har snart 350 kvm större yta!!

Nyheter

Vi har snart 350 kvm större yta!!

Se bildbomb efter texten

 

2017 har varit ett händelserikt år för CrossFit Malmö/ 360 Functional Fitness

Redan hösten 2016 började tankarna och dialogerna snurra runt att bygga ett utökat träningscenter. Vi beslutade ganska tidigt att slå oss ihop med CrossFit 360 , för att gemensamt skapa en mer komplett anläggning.

Vägen dit här varit allt annat än spikrak, många, långa diskussioner med hyresvärd, hantverkare, oss delägare emellan med mera. Vi har haft massor med olika ideer. Men målet har varit att göra ett superbra träningscenter med fokus på mycket mer än bara traditionell CrossFit.

I September flyttade 360 in. Det har varit massor väldigt roligt. Intensivt med massor av folk hela tiden, kulturer som skulle mötas och pass som ska skötas. Lokalen anpassades innan med nya omklädningsrum och nya fräscha toaletter, så alla skulle känna det var fräscht och välkomnande.

Vi har under hösten kämpat med att få fram ett startdatum på källaren, ett datum när vi kunde gå ner och riva och skapa ny , större yta.

I december öppnades äntligen dörren ner, vi kunde börja riva!

I skrivande stund är har vi kommit väldigt långt. Vårt stretch och mobility rum på ovanvåningen är nästan klart och enligt plan ska vi kunna börja ha pass i källaren vecka 3. Superspännande!

Vi kommer erbjuda boxning, corepass, ren tyngdlyftning, tenacitypass, endurance, mobility och mycket mer.

Vi är också väldigt stolta och glada över att ha anställt Philip som platsansvarig och Leif som hjälper oss att hålla rent och fint i lokalerna.

Imorgon avslutar vi året med två svettfester kl 9 och 10.30 kommer bli kanon.

Vi vill passa på att tacka för 2017 och önska er alla ett riktigt gott nytt år

360 Functional Fitness

 

kälalre7 källare 8 källare1 källare2 källare3 källare4 källare5 källare6

 

Tyck till