Om oss

Om oss

CrossFit Malmö grundades 2010 av Lars Kjaer och Jess Skov, två välmeriterade soldater från Danmark, med stor passion för träning och CrossFit. De har gjort ett fantastiskt arbete och skapat en verksamhet som förändrat livet för en massa människor. Nu har de dock valt att sluta och vi har fått äran att ta över. Vi är ett gäng eldsjälar som tillsammans vill använda och utnyttja Batcave på bästa möjliga sätt. Vi har olika erfarenhet och olika arbete men vår samlade kompetens är perfekt för att driva CrossFit Malmö.

CrossFit Malmö startade småskaligt i Västra Hamnen för att sedan växa sig stora och flytta ut i den stora boxen vi är i nu, Lundavägen 60.

I CrossFit Malmö håller vi fokus på varje individs utveckling. Vi tränar på ett utvecklande sätt tillsammans med många duktiga instruktörer och atleter med olika erfarenhet. Vår träning ska vara kul, effektiv, utmanande och alltid skalbar för varje individ.

Vi blandar löpning med olympiska lyft, slänger in lite rodd och hopprep, även lite gymnastik och ren styrketräning. Detta för att skapa den mest effektiva och varierade träningen. För oss i CrossFit Malmö är det viktigt att ha kul, känna gemenskap och sann tillhörighet och vårt mål är att ni alla ska känna så.

Batcave är full av atleter i olika åldrar och med olika erfarenhet, det är precis så vi vill ha det – alla är välkomna. Vi har ingen plats för stora egon eller tråkig attityd, enbart plats för utveckling och rolig träning.

 

Hur kommer jag igång med CrossFit?

Om du tycker att CrossFit verkar intressant är du välkommen till en av våra Bring a buddywodar som är gratis och öppen för alla.
Här får du en genomgång av några av de fundamentala övningar som ingår i CrossFit, samt en kort genomgång av vad CrossFit är och till sist kommer du att få genomföra en teamWOD (workout of the day).

  • Bring a buddy varar i ca 1 timme
  • Du behöva INTE anmäla dig till ett intropass, det är bara att dyka upp

När ni har genomfört ert första CrossFitpass, så är det bara att tala med instruktören som kan ge er all info ni behöver för att kunna skaffa ett medlemskap hos oss, om ni vill.

Du är förstås också alltid välkommen att komma förbi centret för mer information och en rundvisning.

Hur ser en typisk träningstimme ut?

Vi börjar alltid med gemensam uppvärmning som är kombinerad med olika övningar och anpassad efter hur dagens WOD ser ut. Efter uppvärmningen, som tar ca 5-15 minuter, tar vi oss tid att gå igenom de olika rörelserna och tränar tekniken på de övningar som ska utföras i WODen. Sen kör vi WOD och efter den kan man stretcha eller slappna av och bara ta det lugnt.

Alla WODs är genomtänkta och vägleds av instruktören. Vi vill under hela passet komma med uppmuntrande råd och hejarrop, för oss är det viktigt att Er upplevlse av CrossFit alltid är positiv.

Välkommen till CrossFit Malmö!

Comments are closed.